perjantai 20. joulukuuta 2013

Tanssiaiset ja muuta...

Torstai & tanssiaiset :) Neljä päivää enää jouluu, miettikää nyt ! Miettikää sitä ihanaa hämärää iltaa, talo täynnä kynttilöitä ja maa on lumesta valkea. Joulubiisit kuuluu taustalla samalla ku syötte jouluateriaa ja avaatte lahjoja ♥ o: Can't fucking wait :*

 Ja kattokaa tätä alla olevaa hoodieta ! lol. En tiiä, ei liittyny asiaan XDD


Mutta joo, vois unohtaa lahjat ja puhua tän päiväsistä tanssiaisista... :D 

Mutta jos joku on jo huomannu, että meiän kirjotus tyylit eroaa toisistaan aika paljon. Äskönki korjasin kaikki sen kirjotusvirheet, joita oli oikeesti kirjaimellisesti varmaa 500. Nimittäin Julia kirjottaa kaikki alkukirjaimet pienellä, eikä käytä pilkkuja ja öäh... Enkä väitä tosiaankaa ettei itelle semmosia tulis, mutta Julia on nyt vähä tommonen idiootti. Mutta iha sama, pitää vaa sanoo jos se häiritsee jotaki niin paljon että ei pysty lukee, koska vaihtelee liikaa tää kirjotus tyyli. Tiedetään se on vähä hassua, mutta siihen pitää vaa tottua. :)
Tanssiaisiin pistin mustan, pitsisen aika ihonmyötäsen mekon (siskon ysin päättäri mekko), punaset korkkarit, punaset tekokynnet ja punaset huulet. :D Sitte kreppasin hiukset ja näi. Sitte menin isän kyyillä sinne ja Julia otettii samalla kyytiin. Oltiin sit siellä ja oli iha äly hauskaa. Mää tanssin Bellan, Julian ja hetken Siirin ja Panun kans XD Kukaa poika ei uskaltanu kysyä, vaikka se oli koko jutun idea. 
Julialla oli sitten valkone melkeen polvii asti oleva mekko ja musta vyö, punaset huulet, tekokynnet, kiharat & balleriinat :)

Noh, kuitenki. Oli hauskaa, naurettiin, otettiin kuvia, juteltiin ja kaikkea mahollista :D Tietenki tanssittiinki jonki verran. :) Mä en tiiä voiko sieltä kertoa ees enempää, mutta sainpaha kirjotettua enemmän entä julia. :D Hah.


Mutta, nyt vielä lopuksi tulee vähän kuvia tanssiaisista :) :


Kalle .. XD
eliel... aika nolo, mm eikö? :)


sori juho, oli pakko :D


eli minä, julia & jossu :)


pari ihmistä... tarkensi nuuttiin....

huomatkaa pituus ero :)





mä ja milla :*


tungin kuvaa ja jossu ei halunnu tulla kuvaa, mutta siinä XD


pus.


Kiitos & kumarrus :)

toivottaa : Olivia ja Julia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti